De NCTV uitnodigen

Bedankt voor uw interesse in de NCTV. We ontvangen veel uitnodigingen voor bijvoorbeeld speeches, colleges en paneldiscussies. Wilt u de NCTV uitnodigen om te spreken? Lees dan eerst onderstaande informatie door en vul het webformulier in. 

Uw verzoek wordt in behandeling genomen zodra het formulier compleet is ingevuld. Hierin kunt u ook een eventuele uitnodigingsbrief uploaden.

Tijdig

Probeer een verzoek minimaal 3 maanden voor uw bijeenkomst te versturen. Uitnodigingen die op het laatste moment worden verstuurd, kunnen helaas zelden worden gehonoreerd.

Spreektijd

Een speech van de NCTV duurt, exclusief vragen uit de zaal, maximaal 15 minuten. U kunt de NCTV ook uitnodigen voor bijvoorbeeld een paneldiscussie of een college. De spreektijd zal dan uiteraard langer zijn, dit gaat altijd in overleg. 

Motiveer uw verzoek

Motiveer uw uitnodiging aan de NCTV zo goed mogelijk. Het is goed om weten dat de NCTV voorkeur geeft aan niet-commerciële bijeenkomsten. Daarnaast maakt een uitnodiging voor een bijeenkomst waarvan het onderwerp buiten het werkveld van de NCTV valt, uiteraard minder kans. 

Mediamateriaal

Bij gelegenheden waaraan de NCTV of een vertegenwoordiger van de NCTV op uitnodiging deelneemt, is het niet uitgesloten dat de NCTV het mediamateriaal dat is gemaakt van de deelname of het optreden, zal willen gebruiken. Uiteraard doet de NCTV daarbij aan bronvermelding en vermelding van de gelegenheid. Onder mediamateriaal verstaat de NCTV zaken als fotografisch beeld, bewegend beeld in de zin van video en film, geluid zoals bijvoorbeeld radio-uitzendingen. Voor vragen hierover kunt u mailen met communicatie@nctv.minjenv.nl.    

Toezegging onder voorbehoud

Het werk van de NCTV brengt met zich mee dat een toezegging altijd 'onder voorbehoud' is. Politieke actualiteit en (dreigende) crises kunnen redenen zijn om op het laatste moment af te zeggen. We vragen daarvoor uw begrip. 

Andere vragen

Heeft u een mediaverzoek? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders.

Heeft u een uitnodiging voor alleen deelname, een vraag of opmerking voor de NCTV? Stuur dan een e-mail aan communicatie@nctv.minjenv.nl.

Uitnodiging versturen

Uw verzoek voor het spreken door de NCTV wordt in behandeling genomen zodra het formulier compleet is ingevuld. U kunt uw aanvraag versturen door het webformulier in te vullen. In dit formulier kunt u ook een eventuele uitnodigingsbrief of andere informatie uploaden.

Formulier uitnodigen NCTV