29 juni Toepassen eigen rol in vergadersetting

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Volgt

Je hebt de roltraining voor je crisisrol gevolgd, maar de omstandigheden waarin je deze kunt toepassen in je team laten op zich wachten? Je wilt je opgedane vaardigheden wel onderhouden of er nog een keer mee oefenen in een trainingsomgeving? Dan is de training ‘toepassen eigen rol in een vergadersetting’ een goede gelegenheid.

In deze blended training kun je in je eigen rol trainen in een team met mensen die net als jou hun vaardigheden in hun rol willen aanscherpen. Na de korte huiswerkopdracht in de online omgeving van de NAC oefen je onder leiding van een ervaren trainer gedurende één middag in verschillende simulatieronden op je rol in een crisisoverleg volgens de BOB-systematiek. Elke ronde wordt afgesloten met reflectie op je rol, feedback en tips voor de volgende ronde