NCTV-magazine in teken van cybersecurity

De kranten staan er nog bol van: de grootscheepse ransomware-aanval die afgelopen weekend honderden bedrijven in binnen- en buitenland heeft getroffen. De dreiging van zo’n supply-chain-aanval is uitgebreid aan de orde gekomen in het onlangs gepubliceerde Cybersecuritybeeld Nederland. Naar aanleiding van het CSBN is nu het nieuwe digitale NCTV-magazine gepubliceerd.

Vergroot afbeelding Cover NCTV Magazine juli 2021
Beeld: ©NCTV

Magazine

In het e-magazine zoomen we met diverse artikelen in op vele aspecten van cybersecurity. Zo staan er handvatten in om te oefenen op digitale aanvallen en lees je een verhaal uit de praktijk van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland waar we veel van kunnen leren. Natuurlijk komen de kernbevindingen van het CSBN aan de orde, net als de handreiking met basismaatregelen van het NCSC.

Webinar

Het webinar over het CSBN 2021 gemist? In het magazine kun je het webinar in z’n geheel terugkijken. Ook stellen we negen vragen over het Landelijk Dekkend Stelsel (en beantwoorden we er acht) én laten we leden van de Cyber Security Raad aan het woord. 

U vindt het NCTV-magazine hier.
 
Veel leesplezier!