Platform voor Crisismanagement: de energietransitie

Op donderdag 10 juni publiceerden het IFV en de NCTV de derde editie van het Platform voor Crisismanagement. Welke crisis er ook op ons pad komt, het is belangrijk om de dialoog op gang te houden om van elkaar te blijven leren. Deze editie staat in het teken van de energietransitie, professionals en ervaringsdeskundigen delen hun visie.

Thema: de energietransitie

In Actuele crisisplannen voor gas en elektriciteit in de maak worden de Landelijke Crisisplannen Gas (LCP-G) en Elektriciteit (LCP-E) behandeld. Coby van der Linde, directeur Energieprogramma Clingendael en hoogleraar Geopolitiek en Energie aan de Rijksuniversiteit Groningen waant zich in haar column in het jaar 2032.

Op de dag van de publicatie vindt in de Tweede Kamer ook een commissiedebat plaats over Klimaat en Energie.

Platform voor Crisismanagement

Het platform heeft als doel om een brug te slaan tussen kennis en de praktijk als het gaat om het voorkomen en bestrijden van crises. Heb jij een interessante bijdrage voor een volgende editie? Stuur een bericht via het contactformulier. De vierde editie staat in het teken van de gezonde en vitale samenleving.

Lees hier de 3e editie Platform voor Crisismanagement: de energietransitie.