Website NCTV vernieuwd

Welkom op de vernieuwde website van de NCTV (Nederlands en Engels). De NCTV sluit hiermee aan op het Platform Rijksoverheid Online (PRO).

Onderwerpen op de website zijn met de nieuwe structuur makkelijker vindbaar. Ook de vormgeving is aangepast, de website is veranderd door het gebruik van grotere beelden en een groter lettertype. Gebruikersonderzoeken van PRO helpen de NCTV om ook in de toekomst aan te sluiten op de ontwikkelingen van de gebruikers van de website.

NL en EN

De website kent twee versies: de Nederlandstalige en de Engelstalige. Deze twee websites zijn niet identiek aan elkaar. De NCTV gaat nu aan de slag met de doorontwikkeling van beide websites.

Check ‘dode links’

Door de nieuwe website is het mogelijk dat er op andere websites zogenaamde ‘dode links’ zijn ontstaan. Dat komt doordat sommige onderwerpen zijn verplaatst of een andere URL (webadres) hebben gekregen. Controleer op uw eigen website of alle links naar de website (NL en EN) nog werken.

Tips?

Heeft u tips, valt u iets op of is bepaalde informatie niet direct vindbaar op de website? Dan helpen wij u graag. Neem contact op met de Redactie NCTV.