Informele afsluiting NKC

Informele afsluiting NKC

Als vaste deelnemer aan NKC Covid-19 willen we je graag uitnodigen voor een informele afsluiting van het NKC om terug te blikken op deze intensieve samenwerking en de aanstaande afronding hiervan samen te markeren. We hopen dat je op donderdagavond 11 november kunt aansluiten, bij ’t Goude Hooft in Den Haag. Geef hieronder aan of je verwacht aanwezig te zijn. Ook vragen we graag je adresgegevens, zodat er nog een attentie thuis gestuurd kan worden.

Ik ben erbij op 11 november *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Bent u niet aanwezig tijdens de informele afsluiting NKC, dan hebben we gegevens nodig voor eenmalig toesturen van een bedankbrief en herinnering, gegevens worden niet gedeeld en na verzending niet bewaard en vervolgens vernietigd.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Eenmalig toesturen van een bedankbrief en een herinnering aan onze samenwerking in het NKC Covid-19, gegevens worden niet gedeeld en na verzending niet bewaard en vervolgens vernietigd.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Eenmalig toesturen van een bedankbrief en herinnering, gegevens worden niet gedeeld en na verzending niet bewaard en vervolgens vernietigd.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Na verzending van de bedankbrief en de herinnering worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd. Zo spoedig als mogelijk (en uiterlijk 30-11-2021) zijn de gegevens niet meer voor ons beschikbaar.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *